Megablog

10 ember, aki hazudott a Facebookon és lebukott

Az emberek szeretnék a legjobb arcukat mutatni a külvilágnak. Ha megnézed őket mondjuk a Facebookon, azt látod, hogy csupa boldogság az életük. Csak szórakozásból, utazgatásból és finom ételekből áll az egész. Aki úgy érzi, hogy nem tud megfelelni ennek a képnek, az hajlamos a nyomás hatására apró kis hazugságokra. Arra viszont senki nem számít, hogy ha lebukik, akkor mennyire ciki tud lenni az ilyesmi.

lying-on-facebook-didnt-edit

A legszebb az egészben, hogy a hölgy kikéri magának a rágalmat, hogy szerkesztette volna a képet.

“Nem szerkesztettem a képeket. Paige, te láttál élőben is, ugyanígy nézek ki, ugye?”

 

lying-on-facebook-google-money

A Google “reverse image search” vagyis fordított keresés  csodákra képes. (A képet töltöd fel, és megtudod, hogy kik használták korábban az interneten.) Ez a fiatalember azt állította, hogy a képen látható pénz az ő tulajdona.

 

lying-on-facebook-legit-camero

“A gyönyörű Camarómmal.”

 

lying-on-facebook-model-photoshop

A képen egy ausztrál színésznővel pózol, ugyanis együtt modellkedtek. Jogi okokból sajnos nem mondhatja meg a nevét.

 

lying-on-facebook-new-leggings

Új leggings…

 

lying-on-facebook-pillow-nature

“Baszd meg, nincs párna a nadrágomban, ilyen az Anyatermészet, te ribanc!”

 

lying-on-facebook-purple-swag

A srác örül, hogy már 3 hete edz, és a kemény munkája kifizetődött. A megnyilazott kommentelő az édesapja, aki arra kéri, hogy ne csináljon hülyét magából.

 

lying-on-facebook-sketch-girl

A lány állítja, hogy ezt a képet ő rajzolta.

 

lying-on-facebook-warped-wall

Nincs mit hozzáfűzni.

 

lying-on-facebook-makeup-cancer

Smink nélküli szelfi a rákbetegekért. A vicces, hogy nagyjából egy kg van az arcán.

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!