Megablog

11 véletlen, amitől hinni fogsz a sorsban

Nem hiszek abban, hogy minden eleve elrendeltetett, de ezek a véletlenek elgondolkodtatóak, és azt juttatják az eszembe, hogy mégis csak van valami varázslat az univerzumban. De tényleg, mekkora az esély ezekre a helyzetekre? Persze, ha nagyon okos vagy, talán még meg is tudod becsülni. Mi a tudomány helyett inkább maradjunk annál a verziónál, hogy ez színtiszta varázslat, ami az életben csak egyszer történik meg.

funny-coincidences-car funny-coincidences-cat funny-coincidences-chihuahua funny-coincidences-fail

funny-coincidences-kiss funny-coincidences-mario funny-coincidences-nickelback funny-coincidences-rainbow funny-coincidences-restaurant funny-coincidences-shorts funny-coincidences-water

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!