Categories
Online világ

Minden megoldható: A Sorted³ mindig tudja, hogy mi a dolgod

Tudod, hogy most éppen mit kellene csinálnod? Ne ijedj meg: a Sorted³ tudja.

Ez az alkalmazás úgy kezeli az időbeosztásodat és a feladataidat, mint egy adminisztráció szakos tündér: mindenre figyel, összeállítja a napirendedet, sorba rendezi a teendőidet.

Az app felülete egyszerre egy napra koncentrál, és igény szerint sötét és világos változatban is megjeleníthető.

Többféleképpen rögzíthetsz feladatokat, például rákoppinthatsz a sarokban lévő pluszjelre. Ha egy listát lefelé húzol, beírhatsz egy új tételt a legtetejére, ha pedig két ujjaddal széthúzol két feladatot, beszúrhatsz közéjük egy újat. Láss csodát – már ott is van.

Ha megjelölsz egy feladatot készként, automatikusan átkerül az elvégzett feladatok szürke zónájába, a képernyő aljára.
A Sorted³ segítségével minden eddiginél könnyebben kezelheted az időbeosztásodat és a teendőlistádat.

Ha valaki megbíz valamivel, emlékeztetőt állíthatsz be, és az jó előre figyelmeztet, így sosem fogsz semmiről megfeledkezni. A keresőfunkcióval címkék szerint szűrhetsz, gyorsan eligazodhatsz az időbeosztásodban, sőt az iCloud segítségével több készülékre is szinkronizálhatod az adataidat.

A legbámulatosabb varázslatot a végére hagytuk: ha rákoppintasz a jobb sarokban látható három pontra, az automatikus ütemező időrendbe sorolja az összes feladatodat, te pedig az utolsó percig megtervezve láthatod a napodat úgy, hogy még a két teendő közti szünet is szerepel benne. Teendők, sorakozó!