Megablog

26 horrorfilmbe illő panorámafotó

Évről-évre egyre fejlettebbek lesznek a telefonjaink, elég csak a fotózásra gondolni. Az elülső kamerák elterjedése népszerűvé tette a szelfi műfaját, a HD videózás pedig lehetővé tette, hogy életünk apró momentumait tökéletes minőségben adhassuk át a világnak. Létezik azonban valami, amit ha nem megfelelően használunk, rémálomba fordulhat át. A panoráma funkcióról van szó. Ezek a képek természetellenesek, furcsák, és egy kicsit viccesek is. Neked melyik a kedvenced?

funny-panorama-2-head-girl funny-panorama-2-leg-dog funny-panorama-ape-man funny-panorama-chain-face

funny-panorama-chin funny-panorama-derp funny-panorama-fails-baby funny-panorama-fails-body funny-panorama-fails-fishing funny-panorama-fails-small-leg funny-panorama-finger funny-panorama-floating-head funny-panorama-gaga funny-panorama-glasses funny-panorama-goat funny-panorama-group-photo funny-panorama-hand-head funny-panorama-head-dogs funny-panorama-hurr funny-panorama-legs-ead funny-panorama-picasso funny-panorama-school=punch funny-panorama-tiny-chin funny-panorama-tub funny-panorama-turn-girl

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!