Megablog

A legmeghatóbb cicamentés története képekben

Él Indonéziában egy pár, akik nagyon szeretik az állatokat. Hat kóbor állatot fogadtak már be (egy kutyát a biztos haláltól mentetek meg). A köövetkező kismacskának pedig valaki biztos leadta a drótot arról, hogy melyik ajtónál kell cukin nyávogni a megmeneküléshez.  Mondanunk sem kell, hogy működött, de a vége sajnos nem happy end.

Az anyukája meghalt, így ő volt az alom egyetlen túlélője.

kitten-rescue

 

Lilunak nevezték el.

kitten-rescue2

 

Egy pillanatra sem tévesztették szem elől a kiscicát.

kitten-rescue3

kitten-rescue4

 

Még fagyizni is magukkal vitték.

kitten-rescue5

 

Szerette a kutyákat is.

kitten-rescue6 kitten-rescue7

 

Olyan picike volt, hogy üvegből kellett etetni.

kitten-rescue8

 

Az egész család odavolt érte.

kitten-rescue9

 

De hiába etették, Lilu nem fejlődött.

kitten-rescue10

 

Olyan picike volt, de erős…

kitten-rescue11

 

Elvitték az állatorvoshoz.

kitten-rescue12

 

De sajnos másnap reggel a cica már nem ébredt fel.

kitten-rescue13 kitten-rescue14

 

Lilu hercegnő nem volt elég erős a túléléshez, de az utolsó napjai boldogságban teltek. Étellel és sok-sok szeretettel vették körül. A cicamentés nem egyszerű feladat, a halálozási arányuk 40% is lehet. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem éri meg megpróbálni.

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!