Megablog

Az álcázás nagymestere: a lány, aki bárkivé átváltozik

Mindannyian tehetségesek vagyunk valamiben. Vannak emberek, akiknek a belsőépítészet az erőssége, mások pedig úgy számolnak fejben, mint egy számológép. Egy lány, Promise Phan nemrég rájött, hogy jól sminkel. Sőt, hagyján, hogy jól: hihetetlen, elképesztő érzéke van az emberi arvonásokhoz. Youtube csatornájára tölti fel a videókat arról, hogy híres emberekké festi magát. 

 

Harry Styles és Zayn Malik

01-Harry-Styles-and-Zayn-Malik

 

Lorde

02-Lorde

 

Merida

03-Going-to-a-Renaissance-Fair

Demi Lovato

04-Demi-Lovato

 

Piroska

05-Little-Red-Riding-Hood

 

Bruno Mars

06-Bruno-Mars

 

Na’vi hercegnő

07-Avatar

 

Anime baba

08-Anime-Doll

 

Alicia Keys

09-Alicia-Keys

 

Halott menyasszony, Sally, Démona, Alíz

10-Corpse-Bride-Sally-Maleficent-and-Alice

 

Avril Lavigne

11-Avril-Lavigne

 

Jennifer Lawrence

12-Jennifer-Lawrence

 

Misty a Pokémonból

13-Misty

 

Beyoncé

14-Beyonce

 

Jessica Alba

15-Jessica-Alba

 

Elég sminkje és kreativitása van ahhoz, hogy bármivé átváltozzon. Nagyon ügyes, igaz?:)

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!