Megablog

Családon belüli erőszak: a férfi áldozatokkal ki foglalkozik?

Érdekes kísérletet készített a DareLondon. Egy rejtett kamerát helyeztek el az utcán, és felkértek két színészt arra, hogy játsszanak el egy veszekedést, ami testi erőszakba torkollik. Először a férfi támadta meg a nőt, majd fordítva. Az emberek reakciója nagyon meglepő lesz.

A videó végén látható az üzenet, mely szerint a családon belüli erőszak elszenvedői 40%-ban férfiak. Bár a statisztika nem hazánkra vonatkozik, mindenképpen érdekes és elgondolkodtató ez az adat.

Amikor a férfi támadja meg a nőt…

anigif_enhanced-1266-1400868687-10

 

…rögtön közbeavatkozik az utca embere.

anigif_enhanced-19702-1400868864-7

 

De ha mindez fordítva történik…

anigif_enhanced-12749-1400869262-8

 

…ez az átlagos reakció.

anigif_enhanced-20058-1400869322-19

 

Meg ez.

anigif_enhanced-10460-1400873402-1 (1)

 

A teljes videó:

 

 

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!