Megablog

Frostie, a mozgássérült kecskegida

Amikor Frostie-t megtalálták, egy magára hagyott, szomorú kis kecskegida volt, aki az anyukájáért sírt. Kiszáradt, bolhafertőzése volt és járni sem tudott. Utóbb kiderült, hogy egy születési rendellenesség miatt képtelen volt lábra állni.

Szerencsére Edgárt segítő szándékú emberek találták meg.

frostie-1

 

Akik megetették, megitatták, és eltávolították a bolhákat belőle.

frostie-2

Állatorvoshoz vitték, ahol fájdalomcsillapítót kapott.

frostie-3

 

A lábai ngyon fájhattak, mert vörösek voltak, és nagyon feldagadtak.

frostie-4

 

Frostie kitartóan küzd az állapota ellen.

frostie-5

 

Azért bátorítják a mozgásra, hogy a toxinok távozni tudjanak a szervezetéből.

frostie-6 frostie-7 frostie-8 frostie-9

 

Nézd meg róla ezt a cuki videót:

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!