Megablog

Ha ezt megnézed, soha többé nem iszol kólát!

Azt eddig is tudtuk, hogy az üdítőitalok nem túl egészségesek a sok szénsav és cukor miatt. Ha esetleg előfordult már, hogy kóla ivás után nem sokkal egy pohár tejet is megittál, mert mondjuk a vacsoránál anyukád ragaszkodott hozzá, valami olyasmi történt a gyomrodban, amit el sem hiszünk.

mix-coke-milk-1

 

Csak egy picit öntünk bele.

mix-coke-milk-2

 

Kicsit megrázzuk, és hat órán át állni hagyjuk.

mix-coke-milk-3

Ez lesz az eredmény.

mix-coke-milk-5

 

A teteje olyan, mint valami undorító, zavaros víz.

mix-coke-milk-6

 

Az alja pedig mint egy mocsár.

mix-coke-milk-7

Van még kedved kólát inni?

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!