Megablog

Ide nem mennél be – a legcikibben kialakított mellékhelyiségek

Amikor nem otthon kell vécére menned, fel vagy készülve a legrosszabbra. A legeslegrosszabbra. De néha ez sem elég. Van, hogy hatalmas a sor és koszban úszik minden, de ami még ennél is rosszabb: ha hülyén alakítják ki a mellékhelyiségeket. Az az idióta, aki ezeket tervezte, vajon elgondolkozott akár egy pillanatra is, hogy jó-e amit csinál? Soha nem tudjuk meg. Ami nekünk marad, az a mosdó, ahova senki nem megy be szívesen.

 

awkward-bathroom-crowded- awkward-bathroom-design-2-toilets-end awkward-bathroom-design-4-toilets awkward-bathroom-design-bar-safety

awkward-bathroom-design-brown awkward-bathroom-design-close-urinal awkward-bathroom-design-disabled awkward-bathroom-design-door-open awkward-bathroom-design-face-off awkward-bathroom-design-far-tp awkward-bathroom-design-gap awkward-bathroom-design-glass-door-1 awkward-bathroom-design-notch awkward-bathroom-design-side-by-side awkward-bathroom-design-trio

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!