Megablog

Így ne fotózd magad: a legszebb lányok legcsúnyább fintorai

Tavaly hatalmas divat volt az interneten, hogy gyönyörű lányok csúnya, fintorgástól eltorzult arcát mutogatták. Ma már nem olyan népszerű, mint akkor, de még mindig vannak olyan lányok, akik képesek más megvilágításba helyezni a szépséget. De összeválogattuk nektek a legviccesebb arcú lányokat, úgyhogy döntsétek el ti!

pretty-girls-ugly-faces-beyonce pretty-girls-ugly-faces-brooklyn-decker pretty-girls-ugly-faces-camera-close pretty-girls-ugly-faces-chin-jabba

pretty-girls-ugly-faces-chin-proud pretty-girls-ugly-faces-chrissy-teigen pretty-girls-ugly-faces-dark-makeup pretty-girls-ugly-faces-derp pretty-girls-ugly-faces-derpsy pretty-girls-ugly-faces-embrace pretty-girls-ugly-faces-kaya-scodelario pretty-girls-ugly-faces-leopard pretty-girls-ugly-faces-lighting pretty-girls-ugly-faces-lips-gif pretty-girls-ugly-faces-lips-hoodie pretty-girls-ugly-faces-lips-kym-1 pretty-girls-ugly-faces-makeup pretty-girls-ugly-faces-model-teeth pretty-girls-ugly-faces-pink-hair pretty-girls-ugly-faces-presective pretty-girls-ugly-faces-purple-hair pretty-girls-ugly-faces-red-dress pretty-girls-ugly-faces-shoulder-rub pretty-girls-ugly-faces-vintage pretty-girls-ugly-faces-yasss

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!