Megablog

Napi cukiságadag: Frostie, a kerekesszékes kiskecske

Frostie-t egy ausztráliai, haszonállatoknak fenntartott menedékhely és gyógyközpont, az Edgar’s Mission vette kezelésbe, amikor elhozták hozzájuk egy olyan súlyos köldökízületi gyulladással, amibe egyedül biztosan belepusztult volna.

Naponta kap gyógyszeres kezelést, de még nem tud önállóan járni. Viszont ahhoz, hogy a megbetegedés toxinjait kimossa magából a szervezete, mozognia kell.
frostie-snow-goat-wheelchair-edgars-mission-4

frostie-snow-goat-wheelchair-edgars-mission-2

Ezért kapta meg ezt a cuki “kerekesszéket”, ami igazából egy levehető, guruló protézis. Egy Trockij nevű kismalactól örökölte meg, aki nemrég sikeresen gyógyult fel a combcsont törésből.
frostie-snow-goat-wheelchair-edgars-mission-3 frostie-snow-goat-wheelchair-edgars-mission-5 frostie-snow-goat-wheelchair-edgars-mission-1

Reméljük Frostie kezelése is hasonló sikerrel zárul :)
frostie-snow-goat-wheelchair-edgars-mission-8

frostie-snow-goat-wheelchair-edgars-mission-9

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!