Megablog

Sose ítélj első látásra: ezért szomorú mindig Keanu Reeves

Szegény Neóról rengetek fotó kering a neten “Sad Keanu”, vagyis “Szomorú Keanu” képaláírással, ahol az emberek előszeretettel poénkodnak rajta, amiért tényleg sosem látni mosolyogni. Leginkább egy melankolikus alkeszre hasonlít.

Sose ítéljünk első látásra, elmondjuk, miért is olyan szomorú szegény Keanu:

Elég zűrős családi háttere van: az anyja sztriptíztácos volt, és Keanu 12 éves volt, amikor az apját először letartóztatták. Ezután az anyjával Kanadába költözött, aki rengeteg pótapukát hozott haza. Képzelhetitek, milyen kellemes környezetben nőtt fel.
Később a menyasszonya a kezei közt halt meg, egy autóbalesetben. Nemsokkal előtte vetélt el a lány a közös gyerekükkel. Csoda, hogy azóta nem szívesen bonyolódik bele komoly kapcsolatba?

0DRqz
Az egyik legjobb barátja drogtúladagolásban halt meg. Még abban az évben Keanu apja újra börtönbe vonult.

18k2uqcgvuwuqjpg

Nemsokkal ezután lett rákos a kishúga. Szerencsére meggyógyult.

article-0-0B13E1D9000005DC-291_468x650

A Mátrixból származó bevételeinek 70%-át kórházaknak adományozta, hogy hatékonyabban kezelhessék és gyógyíthassák a leukémiás gyerekeket.

zvezdy_v_metro_16456c38

Ő az egyetlen hollywoodi filmsztár, aki nem villában lakik. Van egy kényelmes lakása. “Itt megvan mindenem – mondja – miért költöznék egy nagy, üres házba?”

Nincsenek testőrei, nem hord túlárazott ruhákat.

Amikor a riporterek megkérdezték, mit gondol a “szomorú Keanu-s” fotókról, csak annyit mondott: “Neked talán boldognak kell lenned, ahhoz, hogy éld az életed, de nekem nem.”

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!