Megablog

Sose ítélkezz túl hamar: Zack Galafianakis, a legkalsszabb ember, akit ismerünk

Zack Galafianakisról nem sok mindent tudunk: ő volt a bolond, idegesítő pasi a Másnaposokban (úgy egyáltalán, minden filmben, ahol szerepelt, ő a legidegesítőbb karakter), úgyhogy én például simán leírtam félkegyelmű baromnak.

Nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, mekkorát tévedtem.

Ő itt Elizabeth “Mimi” Haist.
1
A 87 éves néni egy los angelesi mosodában önkénteskedett, mert ilyen idősen senki nem akarta foglalkoztatni. A borravalókból és adományokból élt, napról napra.

2
Zack is ebbe a mosodába járt, 1994 körül, mielőtt a karrierje beindult volna. Akkoriban őt sem vetette fel a pénzt: komikus akart lenni, de sehogy sem jött el az a bizonyos nagy lehetőség. Mégis mindig adott néhány centet Miminek. Végül összebarátkoztak.

Amikor sok évvel később a Másnaposok elhozta Zack számára a várva várt sikert, Zack élete gyökeresen megváltozott, és megszakadt köztük a kapcsolat – egészen két évvel ezelőttig. Ekkor tudta meg a színész, hogy szegény Mimi végképp képtelen volt fenntartani kis lakását, és az utcára került.

Zack addig kérdezősködött, és keresgélt, amíg rá nem akadt Mimire. Azonnal kibérelt neki egy lakást, aminek a költségeit ő állja Mimi helyett. A lakást Renee Zellweger rendezte be, akit Zack mutatott be az idős hölgynek. Renee gyakran még a boltba is leugrik, hogy segítsen a néninek.
Ezen a képen Mimit láthatjuk, ahogy készülődik a nagy eseményre:
3

Ugyanis Zack szívesen elviszi Mimit a filmjei bemutatóira. Gyakran szokott azzal viccelődni, hogy Mimit összekeverik a barátnőjével.
4

“Soha ne felejtsd el, hogy honnan jöttél” – mondja Zack.

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!