Megablog

Sztárok, akik ikrek lehetnének – 34 döbbenetes hasonlóság

Hasonmások évszázadok óta vannak a médiában, az irodalomban, a fikcióban. Azt gondolnád, hogy a hasonmások borzasztó ritkák, pedig megdöbbennél, ha tudnád, mennyire gyakran fordulnak elő. Nap mint nap látod őket, ha bekapcsolod a tévét, vagy fellapozol egy bulvárlapot.

Ha szüleid azt mondták, hogy különleges vagy… nos, van egy rossz hírünk.

dopplegangers dopplegangers2 dopplegangers3 dopplegangers4 dopplegangers5 dopplegangers6 dopplegangers7

dopplegangers8 dopplegangers9 dopplegangers10 dopplegangers11 dopplegangers12 dopplegangers13 dopplegangers14 dopplegangers15 dopplegangers16 dopplegangers17 dopplegangers18 dopplegangers19 dopplegangers20 dopplegangers21 dopplegangers22 dopplegangers23 dopplegangers24 dopplegangers25 dopplegangers26 dopplegangers27 dopplegangers28 dopplegangers29 dopplegangers30 dopplegangers31 dopplegangers32 dopplegangers33 dopplegangers35

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!