Megablog

Virágból, akvarellből, és élelmiszerekből készít bűbájos illusztrációkat

A malajziai művész Lim Zhi Wei, virágok és egyéb objektumok segítségével készít egyedi illusztrációkat. Szenvedélye akkor kezdődött, mikor egy alkalommal nagymamájának keresett valami maradandó ajándékot.

limzy-csodalatos-vilaga-005 limzy-csodalatos-vilaga-004

limzy-csodalatos-vilaga-007 limzy-csodalatos-vilaga-006 limzy-csodalatos-vilaga-001 limzy-csodalatos-vilaga-002 limzy-csodalatos-vilaga-008-680x1024 limzy-csodalatos-vilaga-003

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!

Ilyen lenne, ha klasszikus festményeket mai magazinokba Photoshoppolnának!

Lauren Wade gondolt újra néhány klasszikusnak számító festményt. Az ötlet az, hogy nem kerülhetnének címlapra, mivel néhol látható felesleg van a testükön. Ilyenkor mi a teendő? Persze, egy kicsit manipulálni kell őket. Minimális zsír és nagyobb mellek. Az igazat megvallva kicsit kínos is látni, mennyire eltorzult a szépségideál. Sőt, ha abban az időben így festik meg őket, talán soha nem lesznek világhírűek.

painting3 painting2 Paul_Gauguin_-_Two_Tahitian_Women-3