Categories
Otthon

Az új otthonunkban nagy szerepet kapott a műanyag ablak

Egy saját tulajdonban levő szép otthon majdnem mindenkinek a nagy álma, ezért szinte csipkedni kellett magunkat mikor ez összejött számunkra a családdal. A budapesti pörgés már nem volt ideális nekünk gyerekekkel, ezért egy vidéki élet volt a kitűzött cél, ami meg is adatott. Ezt az otthont pedig alaposan felújítottuk és azt szeretném nektek kiemelni, hogy mekkora öröm a számunkra, hogy a műanyag ablak mellett döntöttünk.

Szerencsére nekünk első perctől tetszett, hogy mennyire szimmetrikus a ház és ehhez a nyílászárók is nagyban hozzájárultak. Csupán annyi volt a gond, hogy ezek elavult fából készült verziók voltak. Ezért a legfontosabb célok közé egyből bekerült a műanyag ablakra való áttérés.

Mivel egy rendkívül praktikus, megfelelően szigetelő és esztétikus megoldást kerestünk, hamar kiderült, hogy a műanyag ablak minden szempontnak megfelel. Ami kihívást jelentett az elején, az a nyílászáró méretek meghatározása volt. A hálószobákban optimálisak voltak a méretek, viszont egyértelműen láttuk, hogy a nappali nem kellően világos, ezért nagyobb nyílászárókra lesz szükség. Emiatt meg kellett bontani a falat és nagyobb műanyag ablakokat kellett keresni a nappaliba, viszont meg lett az eredménye és egy gyönyörű fényes helyiséget hoztunk létre.

Ez a ház minden reményünk szerint a gyerekeinknek is egy csodálatos otthont fog biztosítani és miután felnőnek bízunk benne, hogy örömmel fogják ezt megörökölni. A műanyag ablak pedig egy olyan választás ebben a történetben, ami hosszú évekig kiváló lesz.