Categories
Ingatlan

Milyen szempontoknak feleljen meg egy kiadó raktár?

Napjainkban már számos vállalkozásnak szüksége lehet egy kiadó raktárra, főleg a webshopok terjedésével, mivel nem mindig akarnak beruházni egy saját ilyen jellegű tárolóhelybe.

Az egyik kiadó raktár viszont nagyban eltérhet egy másiktól és ezért fontos megviszgálni, hogy milyen állapotban van az, amelyet kinéztünk és a következő szempontokra is érdemes figyelni a döntés során.

Az egyik ehhez kapcsolódó aspektus az, hogy milyen parkolóval rendelkezik a kiadó raktár. A parkolók karbantartást igényelnek és egyes tulajdonosok megpróbálják rávenni a bérlőket, hogy fizessenek ezért. A javítás és karbantartás a bérbeadó felelőssége kell, hogy legyen, mivel ez hosszú távú kiadás, és a jövőbeni ingatlanérték-számítás része.

Továbbá győződjön meg arról, hogy az ipari vagy raktári ingatlan az Ön rendeltetésszerű használatának megfelelő zónával rendelkezik. Egyes kiskereskedelmi bérlők kedvelik az ipari ingatlan bérbeadását, mivel a bérleti díjak olcsóbbak, mint a kiskereskedelmi bérleti díjak. Ha azonban az ingatlan nem kiskereskedelmi övezetbe van osztva, akkor nem tudják bérbe adni, kivéve, ha ők vagy a bérbeadó hajlandó kérelmezni a zóna módosítását.

Az ingatlan karbantartása is fontos a kiadó raktárnál. Győződjön meg róla, hogy tudja, mi a felelőssége a bérbeadónak, és miért lesz felelős Ön, mint bérlő.

A termékeket 18 kerekű vagy UPS típusú teherautóval szállítják vagy veszik majd át? Ha igen, akkor szüksége lesz a dokkolóra, magas rakodóhelyre és egy elég nagy teherautó-pályára. Szüksége van arra, hogy teherautókat vagy más járműveket hajtson be a raktárba? Ha igen, akkor fokozati szintű betöltésre van szükség. Mindenesetre mindenképpen kérdezze meg, hogy az ipari ingatlanban megvan-e az, amire szüksége van, vagy a bérbeadó hajlandó-e beszerelni, amire szüksége van.

Amennyiben a figyelmének a központjában van egy kiváló kiadó raktár megtalálása, akkor keresse fel a PSG raktárak által kínált lehetőségeket.