Categories
Vállalkozás

Póló rendelés ügynöktől

Mivel elavultak az eddigi egyenruhák vállalatunknál, szükségessé váltak a cseréik, ez része volt maga a cég arculatának megváltoztatásának is.

Ilyen egyszerűbb típusra gondoltunk, nem a hivatalibb stílusra, ezért maradtunk póló rendelésnél. Nem volt tervben felkutatni a világ összes üzletét erre a célra, így azok között tallóztunk, melyeket a világhálón találtunk, ahol tapasztalataink szerint, sokkal jutányosabb áron juthattunk hozzá ezekhez. Ezen az úton jutottunk el a Pólóügynök üzletéhez, mely egy nagyon nagy választékkal fogadott minket, ennek köszönhetően, a póló rendelés nagyon könnyített folyamatnak bizonyult.

Emellett azért is bizonyult jó döntésnek, mert a bolt erőssége, hogy logókat, emblémákat is képes ruhákra nyomtatni, így nemcsak a póló rendelés kérdése oldódott meg náluk, hanem a logó nyomtatása is. Több mint százféle típusból válogathattunk, emellett minták szerint is, ami azért is volt előnyös, mert így nemcsak a hétköznapokra, hanem alkalmibb napokra is tudtunk rendelni más típusokat. Olyan márkákra is bukkantunk a listán, mint a Comfort Colors, Anvil, Gildan, és hasonló darabok, amiket ismertünk már, mint minőséget.

Felmértük a paramétereket a póló rendelésnél, a méretet, darabszámot, típusokat, ennek fényében aduk le árajánlat kíséretében a rendelésünket. A rendelés egész folyamata rendben lezajlott, mind a vétel, mind a szállítás, amióta az új ruházatot viseljük, vállalatunk mindennapjait is merőben feldobja, emellett mosni is egyszerű logóstul, ami valóban nagyfokú tartósságot mutat. Minden póló rendeléshez ajánljuk a webáruházat.