Categories
Vállalkozás

A kis cégek számára a legideálisabb választás a székhelyszolgáltatás

Egy kis cég számára a legideálisabb a székhelyszolgáltatás intézményének az igénybevétele, felmerülhet a kérdés azonban, hogy van –e értelme pénzt kiadni arra, hogy valaki átvegye helyettünk a hivatalos leveleinket. Be kell vallanom, hogy igen, rengeteg bosszúságtól tud megkímélni minket ez, kisvállalkozókat, magánvállalkozókat.

Egy magánvállalkozó ugyanis egész nap rohan, és a munkája többnyire másból sem áll, mint hogy ügyféltől ügyfélig rohan. Emellett a szorosan beosztott, néha túlterheltségbe nyúló életvitel nem teszi lehetővé, hogy az embernek ideje legyen még arra is, hogy a postára szaladgáljon, vagy hogy otthon üljön minden alkalommal, amikor jön a postás.

A székhelyszolgáltatás lényege épp az, hogy a szolgáltató átveszi a leveleket helyettünk, és biztosítja számunkra a velük kapcsolatos ügyintézést is, szóval még csak nem is nekünk kell továbbítani azokat az ügyvédünknek, könyvelőnknek. Emellett pedig kizárva sem vagyunk a folyamatokból, mert a szolgáltatónak kötelessége továbbítani nekünk a levelek tartalmát a nap végén e-mailben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük