Categories
Online világ

A Canva: IG Story & Video Maker feljavítja a jelenlétedet

Szeretnéd felpörgetni a jelenlétedet a közösségi médiában? A Canva: IG Story & Video Maker divatos sablonokkal, matricákkal és betűtípusokkal segít feldobni Instagram-, Facebook- és Snapchat-sztorijaidat.

Ezzel az alkalmazással kiemelheted a történeteidet és egyedivé teheted a posztokat.

Sok különböző stílusból válogathatsz. Dönthetsz például a minimalizmus, a sötét tónusú modern vagy a kreatív családi naplókat idéző küllem mellett, de magazinokat idéző hasábos elrendezést vagy színekben és formákban tobzódó sablonokat is bevethetsz.
Az IG Story & Video Makerrel kiemelheted a sztorijaidat a többi közül.

Válaszd ki a kedvencedet, amelyet könnyen egyedivé varázsolhatsz: kattints a sablonra, és adj hozzá képeket az Összes fotó fülről. Vagy keress egy jó stockfotót a több mint egymillió képet számláló átfogó könyvtárban. Változtasd meg a színeket, a filtereket és az áttetszőséget.

Méretezd át, rétegezd és dobd fel a képeket úgy, hogy a legszigorúbb elvárásaidnak is megfeleljenek – a végén pedig megoszthatod őket a megfelelő közösségi oldalakon.
Válassz egy sablont, amely illik a fotódhoz vagy a videódhoz, és szerkeszd meg, alakítsd át kedvedre.

Az alkalmazás minden tervet automatikusan ment a könyvtárba, így bármikor előkeresheted őket. Dolgod végeztével pedig csak dőlj hátra, pihenj, és nézd, ahogy érkeznek a lájkok.

A mai digitális világban nemcsak az számít, hogy mit mondasz – hanem az is, hogyan mondod el. Az IG Story & Video Makerrel gondoskodhatsz róla, hogy üzeneted hatásos formát öltsön.