Categories
Sport

A műfüves focipálya a diákok kedvence

A fiú diákok többségének nagy öröm, mikor az osztálytársakkal a szünetekben, tesiórán vagy suliidő után együtt tudnak focizni. Napjainkban ez még nagyobb élmény lett, miután sok iskola felújította a beton alapú, gumi alapú vagy salakos focipályát és természetes hatású műfüves pályára cserélték. Ezzel viszont a tesiből felmentett diákoknak, illetve a lányoknak is egy olyan kellemes területet kreáltak, ahol örömmel tudnak üldögélni vagy játszani.

A diákok nagyon megszerették ezt a megoldást, hiszen a mesterséges pázsiton nincsenek bogarak, nem sárosodik és könnyen szárad, így egy nagyobb eső után is hamar lehet újra használni.

Ha tehát van még olyan iskola, amelyben a műfű még nem része a diákok életének, itt az ideje korszerűsíteni és a Grassland az ideális választás.

Emeljünk ki egyet a cég kínálatából, mondjuk legyen a Multisport műfű. Nézzük meg, miért jó ez a típus egy iskolás focipálya esetében. A zárt szerkezetű, többirányú szálakból álló műfű rendkívül jól bírja a tartós igénybevételt és minimális karbantartási munkálattal jár. Bármilyen időjárási körülmények között megtartja a minőségét és hosszú ideig nem kopik, nem fakul. Mivel az iskolákban jellemzően egy focipályát, minden egyéb sporthoz is szoktak használni, ez a típus optimális választás. Az alacsony szálazása nem hátráltatja a különböző sporttevékenységeket és megfelelően pattog rajta a labda.

Minden iskolának fontos, hogy a diákoknak élvezhető, előnyös környezetet teremtsen és egy igényes műfüves sportpálya is biztosan hozzá tud járulni ennek a megvalósításához.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük