Categories
Ingatlan

A műfű teraszra is ideális

Az otthon lévő tartósan zöld pázsit mostantól nemcsak némelyek kiváltsága, ugyanis a Műfűplacc webáruházában minden igénynek megfelelő műfű típusokat találhatunk, legyen szó frissen nyírt vagy más hasonló hatásúról.

Ugyanis ezek a műfüvek teraszra is leteríthetők, akár egy többszintes ház esetében is, legyen szó járólapról vagy betonfelületről. Elnyűhetetlen tulajdonságaik miatt közkedvelt megoldás. Először is a műfüvet teraszra lehelyezést követően sem kell karbantartani.

A műfű teraszra lehelyezve is természetes, közvetlen hatást biztosít, mint az igazi gyep. Házi kedvencek vagy kisgyerekek is bátran használhatják, ugyanis teljes mértékben ellene áll minden nagyobb igénybevételnek. Külön előny, hogy a Műfűplacc termékei kültéri használatra lettek eleve kifejlesztve, ezért a műfű teraszra helyezve is remekül ellenáll minden időjárási viszonynak (esőnek is), így télen sem kell felszedni őket, hiszen fagyállók.

Emellett hosszútávon, legalább 15 évig használhatóak, közben pedig végig képesek megőrizni eredeti hatásukat, mint az elején, így akármely területen bátran használhatók, akármennyi ember, akármeddig tartózkodik rajta. A műfű teraszra, kertbe, vagy bármely kültéri felületre jó beruházás minden szempontból, mivel igényes megjelenésű, és pénztárcabarát, az elején kerül költségbe, de utána nem igényel gondozást. A műfű élettartama átlagosan 15 év, ezalatt élethű árnyalatot, tehát örökzöld megjelenést, és magas UV állóságot is biztosít. A Műfűplacc boltjában tekercsekben lehet megvásárolni a kívánt típust.