Categories
Életmód

Közterületi játszótér

A Faberland számos városfejlesztési projektben vett részt történelme során, ahol a legkülönfélébb feladatokat valósították meg kiemelkedő színvonalon, magas hatékonysági fokkal.

Az egyik ilyen terület például a közterületi játszótér építése volt több település esetében, ahol az adott település vezetésével karöltve valósították meg az elképzelt terveket olyan módon, hogy a közterületi játszótérnek a költségei – a költségvetési kerethez illeszkedve is – kiváló minőségű és tartós legyen.

A kivitelezés rendkívül fontos, annál is inkább, mivel egy ehhez hasonló közterületi játszótérnek ki kell állja az időjárás viszontagságait hosszú időn át, és strapabírónak kell lennie. A különböző eszközök egy forgalmasabb településen állandó használatnak vannak kitéve, emellett ellenállónak kell lennie esőben, hóban, fagyban és a nyári hőségben is ahhoz, hogy a település fiatal generációja sokáig örvendhessen az adott játszótérnek. Nyilván így is becsúszhatnak időszakos karbantartási munkálatok, azonban ezek rendszerint könnyen és gyorsan történnek, hogy ne legyen megzavarva a lakosság a közterületi játszótér használatában. Amennyiben mégis felmerülnének hibák, úgy szinte azonnal orvosolja a Faberland szakértői csapata a problémát. Ezáltal a település lakóközössége egy korszerű, modern, biztonságos és gyerekbarát köztéri játszótéren töltheti el közösen a szabadidejét.

Ne feledje, amennyiben települése közterületi játszótér építésén gondolkodik, a Faberland a legjobb megoldásokat kínálja Önnek! Tervezzünk közösen, és valósítsuk meg együtt!