Categories
Vállalkozás

Felnőtt munkaerő-kölcsönzés a Biztos Kész Csapatán keresztül

A biztoskesz.hu oldalán nemcsak diákmunkákkal találkozhatunk, kínálnak nyugdíjasok számára is munkalehetőségeket, valamint felnőttek számára is.

A munkaerő-kölcsönzés lényege, hogy a munkába állás egy közvetítő cégen keresztül történik, aki úgymond kölcsönadja a munkavállalót egy harmadik fél számára. A szerződéskötés így elsősorban a szövetkezettel történik, velük áll a munkavállaló elsődlegesen jogviszonyban, a szövetkezet pedig az adott cégekkel ápol jogviszonyt, akik felé történik a munkaerő-kölcsönzés.

A Biztos Kész csapata is elhivatott arra vonatkozóan, hogy felkutassa a megbízható munkavállalókat, akiket bátran ajánlhat be a vele kapcsolatban álló vállalatoknak. A papír ügyek intézése így a munkaerő-kölcsönzés során is a szövetkezet feladata, a kölcsönvevő cégnek ezzel nincs különösebb dolga. Szerződéskötés során arra kell kiemelten figyelni, hogy írásba legyen foglalva annak ténye, hogy a szerződés munkaerő-kölcsönzésre jött létre.

Természetesen a kölcsönvevő cégnek is bőven marad feladata a munkavállalóval kapcsolatosan, de a munkaszerződés jogszerű megkötése, a bér megállapítása, a munkáltatói bejelentések és bevallások teljesítése, a bérszámfejtés és a kifizetés, valamint a levont adóelőleg és a járulékok kifizetése és ezek adminisztratív ügyintézése mind a szövetkezet feladata lesz.

Amit a kölcsönvevő cég határoz viszont meg, az a tényleges munkaidő beosztása, a szakmai iránymutatás, a szabadságok kiszabása és kiadása, a munkavégzés ellenőrzése, és a biztonságos munkahelyi környezet megteremtése. A biztoskesz.hu munkaerő-kölcsönzésben is kiszolgálja az érdeklődőket, érdemes körülnézni az oldalon kínált lehetőségek között.