Categories
Ingatlan

Környezetünk és lelkünk kapcsolata

Egyáltalán nem tudjuk függetleníteni magunkat attól a közegtől, amiben élünk. Ahogy egy munkahely megválasztásában is ma már fontos szempont, hogy mennyire szeretünk bejárni abba a közegbe, mennyire felel meg személyiségünknek az iroda kialakítása.

Az a környezet is ilyen fontos terület, ahol az irodaház elhelyezkedik, hiszen életünk meghatározó részét töltjük ott, ugyanúgy az otthonunk sem mellékes kérdés. Plusz energiával tölthet fel egy harmonikus környezet, vagy éppenséggel energiákat szívhat ki belőlünk és a teljesítményünkből egy disszonáns közeg.

Ezt már sok kultúrában felismerték, és igyekeznek modernizálni a közeget, feldobni a cégeket, otthonossá tenni, mert tudják jól, hogy ezek a munkavállalók teljesítményére is pozitív hatással vannak, kreatív energiákkal töltik fel őket. Ezért ez nem luxus, ha erre az ember időt és energiát fordít, hogy olyan közeget alakítson ki magának, olyan élettérben mozogjon, ami növeli kiegyensúlyozottságát és felszabadítja képességeit. Érdemes ebbe fektetni!