Categories
Otthon

Ajax felmosó nagyobb felületek tisztításához

A takarító munkában arra törekszik az ember, hogy megtalálja a leghatékonyabb és leggazdaságosabb megoldásokat. Azonban emellett még vannak szempontok, amik számítanak, mint például egy takarítóeszköz illata!

 

Akárcsak egy társasház takarítása során mennyivel jobb érzetet kelt az ottlakókban, ha a közös költséget fizetve valóban érzik, hogy kellemes környezetben lakhatnak, van értelme fizetni a takarítókat is. Mennyivel kellemesebb egy illatos társasház, tanterem, irodaház, mint egy vegyszerszagú! Az Ajax felmosónak köszönhetően ezt a hatást érhetjük el! Az Ajax felmosó által nemcsak a hatékony tisztítás a garantált, de a legkülönbözőbb illatok is elérhetők a termék kínálatában.

A tisztashop.hu oldalán elérhetőek a gyöngyvirág, a pipacs, az orgona, valamint a lagúna virág illatok, ráadásul a piacon különösen kedvezményes áron! Az Ajax felmosó különösen a nagyobb felületek tisztítására született, adagolását tekintve 6 liter vízbe 2 kupaknyi Ajax felmosót kell tenni. Kiváló tisztítóhatással rendelkezik az Ajax felmosó, és minden mosható felületre alkalmazható. A makacsabb szennyeződéseket is könnyedén eltávolítja, a megfelelő adagolást alkalmazva, ilyenkor akár töményebben is használható.

Általános tisztítószer és padlófelmosó. A tisztashop.hu oldalán érdemes körbenézni a gazdaságos és igazán sikeres vásárlás érdekében! 1 literes kiszerelésben pedig megvásárolhatjuk kedvenc virágillatunkkal ellátott Ajax felmosónkat is.