Megablog

31 lenyűgöző játék kartonpapírból

Meglepődnél, ha tudnád, hogy a kartonpapírból készült dobozokban mennyi lehetőség rejlik. Amellett, hogy a karton nagyon olcsó, és szórakoztató tervezgetni, barkácsolni, elképesztő játékokat készíthetünk belőle, ha szeretnénk. A legtöbb ember csak kidobja, ami megmaradt a költözésből vagy az online vásárlásból. Megmutatjuk, mit lehet még ezen kívül csinálni vele.

cardboard-box-ideas cardboard-box-ideas2 cardboard-box-ideas3 cardboard-box-ideas4

cardboard-box-ideas5 cardboard-box-ideas6 cardboard-box-ideas7 cardboard-box-ideas8 cardboard-box-ideas9 cardboard-box-ideas10 cardboard-box-ideas11 cardboard-box-ideas12 cardboard-box-ideas13 cardboard-box-ideas14 cardboard-box-ideas15 cardboard-box-ideas16 cardboard-box-ideas17 cardboard-box-ideas18 cardboard-box-ideas19 cardboard-box-ideas20 cardboard-box-ideas21 cardboard-box-ideas22 cardboard-box-ideas23 cardboard-box-ideas24 cardboard-box-ideas25 cardboard-box-ideas26 cardboard-box-ideas27 cardboard-box-ideas28 cardboard-box-ideas29 cardboard-box-ideas30 cardboard-box-ideas31

Friss cikkek a címlapról:

Ismét hódít az éneklő apáca

Előző videónkban Alicia Keys “No One” című dalával pörkölt oda a 24 éves Cristina Scuccia. Az olasz tehetségkutató apácája most pedig Cyndi Lauper híres slágerét adta elő. “Azért jöttem ide, mert kaptam egy ajándékot és ezt az ajándékot másnak is át szeretném adni.” – mondta Cristina nővér, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. :)

A netes ismerkedés átka – Ezért ne bízz soha a profilképekben!

Először is szögezzük le: Abszolút semmi problémánk a lánnyal. Gyönyörűszép arca van és a telt testalkattal sincsen probléma. A gondot szerintünk saját magának okozza azzal, hogy az utolsó egészalakos képeket nem mutatja meg mindjárt az online ismerkedés elején. Helyetta a szép pofijáról készült fotókat teszi a kiraktaba, amivel szintén nincsen gond, csak ne csodálkozzon, ha esetleg csalódást okoz valakinek… Jobb már az elején tisztába tenni a dolgokat és korrektül megmutatnia magát, hogy elkerülje a felesleges időpocsékolást azokkal a srácokkal, akik csak a külsőre mennek.

 

Porszívózó cicánál nem lesz ma már cukibb

Nem egy húszkilós porszívót vonszol maga után, de ez a macska akkor is a legtündéribb takarítószemélyzet, amit valaha láttál!

Órákig el tudnánk nézni, ahogy tekintélyt parancsoló cápajelmezében fel-alá járkál a robotporszívóval, és élvezi ahogy megszépül alatta a lakás. És ha mindez még nem lett volna elég, itt van az, amikor kap egy segítőtársat is… egy kiskacsát!